23 mei 2021

Even voorstellen: Ramon Doff – gebouwbeheerder!

De eerste in de voorstel reeks is Ramon Doff, geboren Rotterdammer en van nature een optimistisch type die zich als een vis in het water voelt bij ExploitatiePartners.

Ik ben Ramon Doff sinds een aantal weken 50 jaar jong. Ik ben getrouwd met Cathy en ben de trotse vader van Jackie, zij is 10 jaar. We hebben een Old English Bulldog, van 1 jaar genaamd Jazzy. Vorig jaar zijn we van het altijd drukke Rotterdam naar de rust in de Hoeksche Waard verhuisd. Daar hou ik mij in mijn vrije tijd o.a. bezig met het trainen van het voetbalteam van mijn dochter bij de mooie club FC Binnenmaas.In de zomer en vakanties zijn we veel in onze stacaravan en op de boot te vinden. Naast vissen en varen is barbecueën mijn grote hobby. Heerlijke gerechten maken op de kamado low & slow, roken en grillen.

Zijn rol bij ExploitatiePartners is gericht op het beheer van gebouwen en alle daar uit voortkomende werkzaamheden.

Sinds de start bij ExploitatiePartners ben ik verantwoordelijk voor het technisch gebouwbeheer van ca. 35 sport- en onderwijslocaties bij de gemeente Alphen aan den Rijn. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opnemen, uitzetten, controleren en opleveren van dagelijks en planmatig onderhoud. Tevens breng ik rapportages en adviezen uit aan mijn opdrachtgever. Daarnaast ben ik als projectleider en toezichthouder actief bij bouwtrajecten die lopen in mijn regio.

Wat ik erg waardeer bij ExploitatiePartners is dat ik in de volle breedte mag meedenken, binnen mijn projecten maar ook bij ontwikkelingen in het bedrijf. Het voelt voor mij dat ik mee bouw aan de toekomst van onze diensten en het bedrijf.

In het verleden heeft Ramon veel gewerkt in functies waarin de E- en W-installaties centraal stonden en dat neemt hij mee in de huidige werkzaamheden.

Ik was bij mijn vorige werkgevers veel bezig met inkoop, werkvoorbereiding, calculatie en contract beheer om te zorgen dat de er zo min mogelijk verstoringen waren en er goede infrastructuur was. Daarnaast heb ik ruim 10 jaar het technisch gebouwbeheer gedaan voor 80 appartementen waar wij zelf woonden. Al deze ervaringen komen nu mooi samen.

Voor Ramon zijn gebouwen veel meer dan een stapel stenen. Hij heeft bij markante bouwwerken een speciaal gevoel en zou daar graag eens zijn werk mee combineren.

Tja als echte Rotterdammer zou ik het heel gaaf vinden om te werken aan projecten bij een Euromast, de Kuip, Erasmus- of Brienenoordbrug.

Hij heeft een goede band met zijn klanten en collega’s, dat is belangrijk voor Ramon.

Mijn band met mijn klanten en opdrachtgevers maar ook leveranciers en aannemers is altijd goed geweest. Ik ben open, eerlijk en direct in mijn communicatie. Natuurlijk leer je in de loop van jaren wanneer je direct kunt zijn en wanneer je even tot 10 moet tellen maar uiteindelijk wil ik uitdragen wat ik er van vind. Er zijn collega’s die dat waarderen en er zijn er ook die daar in het verleden problemen mee hadden. Over collega’s gesproken, de volgende die zich mag voorstellen is Berry Koens.

Terug naar het overzicht

Ramon