30 juni 2022

ExploitatiePartners versterkt directie

Per 1 juni 2022 is het directieteam van ExploitatiePartners uitgebreid met directeur Danny von Hebel. Zijn ervaring en slagkracht op het gebied van Hard Services zijn een mooie aanvulling op de huidige directie, bestaande uit Nienke van der Sandt met ervaring op het gebied van Soft Services. Zo kan het bedrijf zich nog beter richten op de business strategie met als focus: van techniek naar duurzame, gezonde en flexibele werkplekken en gebouwen.

Danny von Hebel brengt 21 jaar ervaring mee in het aansturen en begeleiden van teams binnen Beheer & Onderhoud. De afgelopen zes jaar werkte Danny bij Spie Building Solutions, voorheen Strukton Workspere. Naast de verantwoordelijkheid voor Beheer en Onderhoud was hij verantwoordelijk voor de afdeling Development, waar consultants zich bezig hielden met digitalisering en verduurzamen van vastgoed, assetmanagement en maintenance engineering. Daarvoor heeft hij bij verschillende opdrachtgevers gewerkt. Altijd met betrekking tot realisatie en exploitatie van vastgoed op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Deze kennis en ervaring wordt nu ingezet binnen ExploitatiePartners.

Waarde van exploitatie

Als directielid houdt  hij zich onder meer bezig met de aansturing en doorgroei van ExploitatiePartners. Danny von Hebel: “Op zoek naar meer klantwaarde, dat is mijn eeuwige zoektocht. En dat in een snel veranderende wereld waar vraagstukken steeds complexer worden ten gevolge van onder andere een hogere installatiequote, de digitalisering en verduurzamingsopgave. En recent, ten gevolge van Corona. De vraag van de klant verschuift steeds meer van techniek naar duurzame, gezonde en flexibele werkplekken en gebouwen. Dat is waar ik, vanuit de exploitatie, samen met de collega’s van ExploitatiePartners met veel energie en plezier vorm aan wil geven.”

Verbinding hard en soft services

De directie kiest er bewust voor om de werelden van hard en soft services dichter bij elkaar te brengen. Nienke van der Sandt: “Wij willen een brug slaan tussen hard en soft services. Door deze werelden met elkaar te verbinden, ontstaat er een team met dezelfde doelen en koers. Op deze manier kunnen we een excellente uitvoering geven aan onze dienstverlening en zijn we een slagvaardige organisatie.”

Terug naar het overzicht