Vacature Facilitair professional

Ben jij opzoek naar verschillende opdrachten? Wil je steeds uitgedaagd worden om met nieuwe dingen bezig te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Over ExploitatiePartners

ExploitatiePartners is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed en facilitaire diensten. Wij ondersteunen eigenaren en beheerders van gebouwen om huisvesting goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan onderhoud, bouwkundige verbetering, verduurzaming en facilitaire processen. ExploitatiePartners werkt met een team van zeer kundige professionals veel voor opdrachtgevers in het Onderwijs en de Zorg. De kracht van het bedrijf is dat we allemaal graag een bijdrage willen leveren aan een goed functionerend, comfortabel en veilig gebouw voor de gebruiker. Binnen gebouwbeheer en facilitair management bieden wij concrete producten, gespecialiseerde dienstverlening en detachering van mensen. 

Functieprofiel Facilitair professional

In de functie van Facilitair professional voer je diverse opdrachten uit op het gebied van Facility management en vastgoed. Dit doe je bij diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Hierdoor blijf je jezelf continu ontwikkelen binnen mooie opdrachten. In deze rol ben je bij onze opdrachtgevers het aanspreekpunt voor operationele en tactische vragen over facility management en vastgoed. De opdrachten lopen uiteen van het verbeteren facilitaire processen en dienstverleningsconcepten, het ontwikkelen van facilitair beleid of het coördineren van bijvoorbeeld verhuizingen. Daarnaast kan je ingezet worden al interim in diverse facilitaire functies zoals facilitair coördinator, facilitair adviseur of huisvestingsadviseur. Hierbij zorg je voor de juiste afstemming met de opdrachtgever, maar ook met gebruikers en leveranciers. Je zorgt dat wensen, eisen en het aanbod van facilitaire en technische diensten bij elkaar komen.  

Wij maken onderdeel uit van de Draaijer Group waarin een brede expertise van de partnerbedrijven is vertegenwoordigd. Binnen de Draaijer Group werken wij met de circa 100 collega’s in een mix van allerlei leeftijden en met verschillende specialisaties en achtergronden in het totale werkveld van vastgoed en huisvesting. 

Wat vragen wij verder 

  • Minimaal een HBO opleiding, richting Facility management of Vastgoed. 
  • Ervaring met toepassingssoftware zoals een FMIS of een inspectie tool is een pré. 
  • Nieuwsgierigheid en pro activiteit.  
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Enthousiasme en een klantvriendelijke flexibele instelling. 
  • In staat om je eigen werk te plannen en organiseren. 

Jij krijgt … 

Wij bieden een contract voor de periode van een jaar met de intentie voor een contract voor onbepaalde tijd. Je kan bij ExploitatiePartners goede arbeidsvoorwaarden verwachten, een goed salaris en flexibiliteit voor een optimale balans tussen werk en privé. Door onze platte organisatiestructuur ligt de verantwoordelijk bij jou als professional wat maakt dat je jezelf snel ontwikkelt en de regie kan nemen. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, krijg je bovendien een bedrijfsauto, een mobiele telefoon en een laptop ter beschikking gesteld. 

Door de sterke groei aan projecten zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan op deze functie. 

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Nienke van der Sandt, directeur, telefoon 06 – 21 929 989. Jouw brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst en een CV kun je mailen naar Yolanda Nout via y.nout@exploitatiepartners.nl.