Vacature Stagiair vastgoed

Als ExploitatiePartners zorgen wij ervoor dat eigenaren en beheerders van gebouwen hun huisvesting goed kunnen beheren. Daarbij houden wij ons bezig met het meerjarenplan, gebruik, onderhoud en energiezuinigheid. Het is onze missie om vastgoed en huisvesting veilig, duurzaam en zo comfortabel mogelijk te maken en te houden tegen de juiste kosten. We werken veel in opdracht van onderwijs- en zorginstellingen maar ook voor eigenaren van grote vastgoedportefeuilles.

Opleiding

Doe jij nu een bouwkundige opleiding en sta je aan de vooravond van je stage? En wil je nu wel eens weten hoe die theorie er in de praktijk uit ziet? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ExploitatiePartners kun je voluit aan de slag in de wereld van bouwmanagement.

Werkzaamheden

De inhoud van je stage- of afstudeeropdracht bepalen we samen. We willen jou de vrijheid geven en anderzijds in overleg nagaan welke werkzaamheden je zelfstandig uitvoert onder supervisie van één van onze collega’s. Samen kijken we naar jouw persoonlijke behoefte, de kaders vanuit je opleiding en de vraagstukken die binnen ons bedrijf voorhanden zijn. Als stagiair geven we je voluit de gelegenheid om in onze keuken te kijken, je gaat actief meedraaien in bestaande projecten, je gaat meedenken in de ontwikkeling van onze dienstverlening en waar mogelijk neem je taken over van degene die samen met jou aan de projecten werkt. Kortom we zoeken talent met bouwkundige ambitie.

Wil jij veel praktijkervaring opdoen door stage te lopen bij ExploitatiePartners? Solliciteer dan naar een stageplaats bij ons. Wij kijken uit naar je reactie!