Vacature Stagiair Vastgoed

Doe jij nu een bouwkundige opleiding en sta je aan de vooravond van je stage? En wil je nu wel eens weten hoe die theorie er in de praktijk uit ziet? Dan ben je bij ons aan het goede adres, bij ExploitatiePartners kun je voluit aan de slag in de wereld van bouwmanagement.

Stagiair Vastgoed

Als stagiair geven we je voluit de gelegenheid om in onze keuken te kijken, je gaat actief mee draaien in bestaande projecten, je gaat meedenken in de ontwikkeling van onze dienstverlening en waar mogelijk neem je taken over van degene die samen met jou aan de projecten werkt. Kortom we zoeken talent met bouwkundige ambitie.

Scope

De inhoud van je stage- of afstudeer opdracht maken we samen. Want we willen jou de vrijheid geven en anderzijds in overleg bepalen waat je je mee bezig houdt. Je krijgt de ruimte in de manier waarop je dit wil aanvliegen en afkaderen. Daarbij kijken we naar jouw persoonlijke behoefte, de kaders vanuit je opleiding en de vraagstukken die binnen ons bedrijf voor handen zijn.

Wij zijn …

Als ExploitatiePartners zorgen wij ervoor dat eigenaren en beheerders van gebouwen hun huisvesting goed kunnen beheren. Daarbij houden wij ons bezig met het meerjarenplan, gebruik, onderhoud en energiezuinigheid. Het is onze missie om vastgoed en huisvesting veilig, duurzaam en zo comfortabel mogelijk te maken en te houden tegen de juiste kosten. We werken veel in opdracht van onderwijs- en zorginstellingen maar ook voor eigenaren van grote vastgoedportefeuilles.

We werken veel vanuit huis en bij onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben we flex kantoren in Utrecht, Zwolle en Groningen. Wij werken met een team van ongeveer 7 mensen. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland. Als organisatie hechten wij waarde aan een heldere communicatie, een goede werkstructuur en een klantvriendelijke benadering.