Vacature Duurzaamheidsadviseur

Ben jij een enthousiaste duurzaamheidsadviseur (medior/senior) met een persoonlijke ambitie en drive rondom het verduurzamen van bestaande, maar ook nieuwe gebouwen. Dan zoeken wij jou!

Over ExploitatiePartners

ExploitatiePartners is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed en facilitaire diensten binnen de Draaijer Group. Wij ondersteunen eigenaren en beheerders van gebouwen om huisvesting goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan onderhoud, bouwkundige verbetering, verduurzaming en facilitaire processen van utiliteitsgebouwen. ExploitatiePartners werkt met een team van zeer kundige professionals voor opdrachtgevers in het onderwijs, de zorg, overheid en commercieel vastgoed. De kracht van ons bedrijf is dat we allemaal graag een bijdrage willen leveren aan een goed functionerend, comfortabel, duurzaam en veilig gebouw en werkomgeving voor de gebruikers.

Functieprofiel duurzaamheidsadviseur

Je houdt je bezig met vraagstukken over het verduurzamen van de vastgoedportfolio of individuele gebouwen van onze klanten. Maar je gaat ook aan de slag met certificeringen zoals BREEAM, WELL, Energielabeling en het verankeren van wet- en regelgeving binnen het vastgoed. Thema’s als circulariteit, SMART Buildings, energietransitie en verduurzaming zijn voor jou dan ook niet onbekend.

Je bent in staat om de complexe materie te vertalen naar duidelijke en begrijpelijk adviezen waarmee je onze klanten verder helpt. Daarnaast ontwikkel je samen met je team de benoemde thema’s naar nieuwe of verbeterde dienstverlening, ieder vanuit zijn eigen specialisme. We bieden je een veelzijdige baan, waar veel ruimte is voor zowel persoonlijke ontwikkeling als diversiteit aan vraagstukken.

Wat vragen wij?

  • Een ambitieuze, innovatieve collega die staat voor kwaliteit en graag samen met klanten en een team van adviseurs wil werken aan uiteenlopende en vaak uitdagende duurzaamheidsvraagstukken;
  • Een opleiding op hbo- of academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als adviseur rondom verduurzaming van vastgoed;
  • Certificering op een van de thema’s BREEAM, WELL en Energielabeling is een pré;
  • Intrinsieke drive voor doorontwikkeling van de dienstverlening;
  • Je bent commercieel ingesteld, je blijft niet wachten tot de vraag naar jou komt;
  • Je bent geïnteresseerd in smart buildings technologie, vastgoed en huisvesting;
  • Je hebt affiniteit met het analyseren van data;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Bij ExploitatiePartners werken we flexibel zowel in tijd, plaats als werkduur. Onze high-end ICT-faciliteiten en communicatiemiddelen ondersteunen deze manier van werken. Wij hebben actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Yolanda Nout. Jouw brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst en CV kun je mailen naar Yolanda Nout via y.nout@exploitatiepartners.nl.