Onafhankelijk advies
op basis van jarenlange expertise

ExploitatiePartners is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoed en facilitaire zaken.

Onze kundige professionals hebben stuk voor stuk een trackrecord van vele tevreden opdrachtgevers: veelal op het terrein van maatschappelijk vastgoed, maar zeker ook wat betreft bedrijven en industrie.

Onze passie en kracht is opdrachtgevers te helpen gebouwen optimaal te benutten en te beheren. Om die ideale mix te vinden bieden wij concrete producten, gespecialiseerde dienstverlening en detachering van vakmensen.

In alle opzichten streven we naar maatwerk. We doen wat nodig is, en werken doelgericht en pragmatisch. Zo houden we alles, voor onszelf èn u, helder en inzichtelijk.

Onze specialisten

Peter
Peter

Vastgoed Adviseur / Eigenaar

Berry
Susanne
Hendrik-Jan
Hendrik-Jan

Projectleider Installaties

Dennis
Dennis

Projectleider Bouwkunde

Jean Jacques
Jean Jacques

Senior Adviseur Vastgoed

Kom jij ons team versterken? Klik hier voor onze vacatures!

Wij zoeken collega’s! Vastgoed, huisvesting en facilitaire zaken zijn onze dagelijkse praktijk. Het vertrekpunt is vaak een wens van onze opdrachtgevers. De ene keer een vraag vanuit uitbreiding, soms vervanging of renovatie. Een andere keer betreft het nadrukkelijk beheer van de gebouwen.

Aan ons de taak om aan te sluiten op de vraag van de klant, een duidelijk plan van aanpak te formuleren en dan aan de slag te gaan. Zie jij jezelf dit wel doen? Laat het ons dan weten, wij maken graag kennis met je!

Contact

Wij zijn onderdeel van
de Draaijer Group

ExploitatiePartners is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers werken de partners van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren. Meer weten over de Draaijer Group : Home – Draaijer Group

Meer weten over de groep

De groep staat voor

Gezond

Sociaal

Energieopwekkend

Slim

Circulair

Wij helpen je graag verder

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op en leg ons jouw vraag voor. Wij staan klaar om je verder te helpen.