Onafhankelijk advies voor vastgoed en facilitaire zaken

ExploitatiePartners is een onafhankelijk adviesbureau met jarenlange expertise op het gebied van vastgoed en facilitaire zaken. We gaan aan de slag met jouw doelstellingen.

Onze kundige professionals hebben stuk voor stuk een trackrecord van vele tevreden opdrachtgevers; veelal op het terrein van zorg, onderwijs, commercieel vastgoed en maatschappelijk vastgoed.

Onze passie en kracht is dat we opdrachtgevers helpen gebouwen optimaal te benutten en te beheren. Om die ideale mix te vinden, bieden wij concrete producten, gespecialiseerde dienstverlening en detachering van vakmensen.

In alle opzichten streven wij naar maatwerk. We doen wat nodig is, en werken doelgericht en pragmatisch. Zo houden we alles voor jou en voor onszelf helder en inzichtelijk.

Wil je ook werken bij ExploitatiePartners?

 

We kunnen altijd extra collega’s gebruiken! Heb jij een opleiding en werkervaring binnen vastgoed, huisvesting en facilitaire zaken? Die kennis en ervaring is nodig om in de dagelijkse praktijk de projecten van onze opdrachtgevers goed in te vullen. De vragen lopen uiteen van een uitbreiding, vervanging, renovatie of het beheer van de gebouwen. Aan ons de taak om aan te sluiten op de vraag van de klant, een duidelijk plan van aanpak te formuleren en dan aan de slag te gaan.

Zie jij jezelf dit wel doen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en laat het ons weten. Een open sollicitatie sturen, kan natuurlijk ook altijd. Wij maken graag kennis met je!

Vacatures

Wij zijn onderdeel van
de Draaijer Group

ExploitatiePartners is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers en met elkaar werken de bedrijven van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren. De Draaijer Group is een zelfstandig onderdeel binnen ADG dienstengroep, net als alle andere ADG bedrijven. We profiteren op deze manier van de omvang, ervaringen en innovatiekracht van ADG als geheel, maar hebben onze eigen identiteit en flexibiliteit.

Contact

De groep staat voor

Gezond

Sociaal

Energie

Slim

Circulair

Wij helpen je graag verder

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op en leg ons jouw vraag voor.
Wij staan klaar om je verder te helpen.