Meer grip betekent lagere kosten en een waardevoller gebouw

Kun jij met zekerheid zeggen dat je ‘in control’ bent? Beschik je over voldoende managementinformatie om facilitair te kunnen sturen? Of zou het kunnen zijn dat je gebouw gerelateerde kosten (ad hoc en contractueel) hoger zijn dan nodig en dat efficiency- en verduurzamingsslagen worden gemist? Kennis is alles. ExploitatiePartners biedt daarom innovatietools, zoals slimme gebouwbeheersoftware die gebruikmaakt van big data en sensoren. Waarmee je bijvoorbeeld kunt voorkomen dat ongebruikte ruimten worden verwarmd, geventileerd en schoongemaakt. Dat scheelt in de facilitaire kosten.

Of wij helpen je om storingsinformatie om te zetten in noodzakelijk onderhoud en zetten daar de juiste facilitaire services op in. Ook zetten we drones in om kwalitatief uitstekende beelden te krijgen van lastig te bereiken locaties. Voorbeelden van nieuwe methodieken om grip op je gebouw(en) en de facilitaire services te verbeteren. Hierdoor verbetert de kwaliteit van je huisvesting, evenals de functionaliteit en het comfort voor de gebruikers. En onderaan de streep stijgt de waarde van het vastgoed. Ben jij verantwoordelijk voor de huisvesting en/of facilitaire services zoek je naar de juiste balans tussen kosten en gebruikerscomfort? ExploitatiePartners helpt je in vier stappen aan grip op de zaak.

Wij doen wat écht nodig is. Niet meer. Niet minder.

Jij vraagt een onderhoudsplanning. Die kunnen wij zonder probleem snel opstellen, maar we willen ook graag weten waarom. Is dit om nog twintig jaar probleemloos te kunnen draaien, voor een waardebepaling van het gebouw? Hetzelfde geldt voor de vraag om een inspectie of conditiemeting. Waarom wil je die? Om aan te tonen dat je voldoet aan de regelgeving of om een investeringsopgave vast te stellen?

 

Het kan ook gaan om vragen over de bezettingsgraad van de ruimten, of over contracten. Al deze vragen kunnen wij prima beantwoorden, maar onze inbreng wordt nog waardevoller als we de vraag achter de vraag kennen. Want dan kunnen we je helpen bij het bepalen van risico’s, het voorkomen van onnodige kosten en het stellen van prioriteiten. Als onafhankelijke partij zijn wij dienstbaar aan jouw doelstellingen en niets anders!

Gebouw & vastgoed

Facilitair & service

Verduurzamen

PersoneelWij helpen je graag verder

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op en leg ons jouw vraag voor.
Wij staan klaar om je verder te helpen.