Facilitair & services

ExploitatiePartners adviseert, organiseert en coördineert. Maar we steken óók de handen uit de mouwen. Verschillende van onze deskundige medewerkers zijn dagelijks betrokken bij tal van gebouwen. Van storingsmelding tot verbouwing, van wateroverlast tot installatieveiligheid: wij weten hoe het werkt en begrijpen hoe belangrijk snel handelen is voor jou en jouw gebruikers.

Hoe we het dagelijks ‘technisch’ vastgoedbeheer bij jouw gebouw uitvoeren hangt af van jouw situatie. Desgewenst kunnen we je volledig ontzorgen. Dan zorgen wij ter plaatse voor een objectbeheerder die het gebouw kent en gebruikers te woord kan staan. Bij preventief onderhoud of storingen stuurt hij de gecontracteerde partijen aan, zodat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd, of de storing verholpen.

Een minder uitgebreide service kan ook: enkel specifieke taken uitvoeren bijvoorbeeld, of louter advies geven. Belangrijke meerwaarde: wij letten bij technisch beheer niet alleen op behoud van de bestaande kwaliteit van jouw pand, maar kijken ook samen met jou vooruit. Gaan er wettelijke eisen veranderen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid?

De servicedesk van ExploitatiePartners werkt 24/7. Iedere melding die jij doet wordt nauwgezet geregistreerd, vakkundig opgevolgd en ook administratief correct afgehandeld.