Vacature Projectleider beheer/onderhoud

ExploitatiePartners ondersteunt eigenaren en beheerders van gebouwen om huisvesting goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan onderhoud, bouwkundige verbetering, verduurzaming en facilitaire processen. ExploitatiePartners werkt met een team van zeer kundige professionals veelal voor opdrachtgevers in het onderwijs en de zorg. De kracht van het bedrijf is dat we allemaal graag een bijdrage willen leveren aan een goed functionerend, comfortabel en veilig gebouw voor de gebruiker.

Wij maken onderdeel uit van de Draaijer Group waarin een brede expertise is vertegenwoordigd, mede door het aantal partnerbedrijven. Binnen de Draaijer Group werken wij met de circa 100 collega’s in een mix van allerlei leeftijden en met verschillende specialisaties en achtergronden in het totale werkveld van vastgoed en huisvesting.

Taken van een technisch beheerder

Als (technisch) beheerder bewaak je het onderhoud en de staat van de gebouwen en gebouwgebonden installaties. Je onderhoudt contact met leveranciers, installateurs, aannemers en facilitaire dienstverleners en stuurt aan waar nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en het laten uitvoeren en beheren van onderhoudscontracten (voor zowel preventief als correctief onderhoud). Je staat veel in contact met diverse stakeholders en geen enkele dag is hetzelfde. Daarnaast krijg je de vrijheid om de opdrachten tot een succes te maken. Je wordt ingezet op projecten in diverse soorten markten bij diverse opdrachtgevers in heel Nederland. De duur van de projecten varieert van een paar dagen tot ruim een jaar.

Jij bent

  • in staat om je eigen werk en dat van anderen te plannen en organiseren.
  • klantgericht en hebt een flexibele instelling.

Jij hebt …

  • minimaal een MBO 4 afgeronde opleiding richting bouwkunde/techniek.
  • minimaal drie jaar aantoonbare relevante werkervaring.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • een rijbewijs B.

Jij krijgt …

Naast een stimulerende werkomgeving bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door onze platte organisatiestructuur ligt de verantwoordelijk bij jou als professional wat maakt dat je jezelf snel ontwikkelt en de regie kan nemen. Werken doen wij flexibel, zowel in tijd, plaats als werkduur en werken met high-end ICT-faciliteiten en communicatiemiddelen. 

Door de sterke groei aan projecten zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan op deze functie.

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Yolanda Nout. Jouw brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst en CV kun je mailen naar Yolanda Nout via y.nout@exploitatiepartners.nl.