Vacature Technisch adviseur

ExploitatiePartners ondersteunt eigenaren en beheerders van gebouwen om huisvesting goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan onderhoud, bouwkundige verbetering, verduurzaming en facilitaire processen. ExploitatiePartners werkt met een team van zeer kundige professionals veelal voor opdrachtgevers in het onderwijs en de zorg. De kracht van het bedrijf is dat we allemaal graag een bijdrage willen leveren aan een goed functionerend, comfortabel en veilig gebouw voor de gebruiker.

Wij maken onderdeel uit van de Draaijer Group waarin een brede expertise is vertegenwoordigd, mede door het aantal partnerbedrijven. Binnen de Draaijer Group werken wij met de circa 100 collega’s in een mix van allerlei leeftijden en met verschillende specialisaties en achtergronden in het totale werkveld van vastgoed en huisvesting.

Taken van een technisch adviseur

Door een mooie combinatie van installatietechnische- en bouwkundige kennis en met een scherp oog voor de menselijke kant geef je advies over vraagstukken voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwen en gebouwgebonden installaties. Je voert gesprekken met de opdrachtgever, haalt samen met de opdrachtgever de benodigde informatie boven tafel, analyseert, verwerkt deze gegevens en schrijft hierover een advies dat past bij de wensen en ambities van de klant. Daarnaast heb je een adviserende en beoordelende rol binnen de projecten. Dit doe je bij projecten van diverse opdrachtgevers in heel Nederland. De duur van een project varieert van een paar dagen tot ruim een jaar.

Jij bent

  • nieuwsgierig en leergierig
  • communicatief vaardig, klantgericht en hebt een flexibele instelling
  • in staat om je eigen werk en dat van anderen te plannen en te organiseren.

Jij hebt …

  • HBO werkniveau en minimaal een MBO 4 afgeronde opleiding richting bouwkunde/installatietechniek.
  • minimaal drie jaar aantoonbare relevante werkervaring.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • een rijbewijs B.

Jij krijgt …

Naast een stimulerende werkomgeving bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door onze platte organisatiestructuur ligt de verantwoordelijk bij jou als professional wat maakt dat je jezelf snel ontwikkelt en de regie kan nemen. Werken doen wij flexibel, zowel in tijd, plaats als werkduur en werken met high-end ICT-faciliteiten en communicatiemiddelen.

Door de sterke groei aan projecten zoeken wij een nieuwe collega. Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan op deze functie.

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Yolanda Nout. Jouw brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst en CV kun je mailen naar Yolanda Nout via y.nout@exploitatiepartners.nl.