2 april 2024

Webinar DUMAVA subsidie 16 april

Veel organisaties worstelen met de opgave om te verduurzamen. De subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten. Het aanvragen van deze subsidie is nog mogelijk tot 3 juni 2024.

ExploitatiePartners ontzorgt organisatie hierbij door een duurzaamheidsrapportage te maken, de subsidie aanvraag in te dienen en dit eventueel ook uit te voeren. Dit begint met een analyse van het gebouw: hoe duurzaam is het en hoe krijg ik het naar de renovatiestandaard? De duurzaamheidsrapportage bevat vervolgens het advies over de maatregelen die genomen moeten worden. Samen kijken we welke financiële ruimte er is naast de subsidie.

Draaijer en ExploitatiePartners nodigen je uit om deel te nemen aan deze informatieve sessie op dinsdag 16 april van 10:00-11:30 uur. Leer alles over de voorwaarden, de procedure en ontvang praktische tips voor een succesvolle aanvraag. Aan het einde van de presentatie is er ruimte om vragen te stellen tijdens de Q&A-sessie.

Terug naar het overzicht