Locatie: Gemeente Alphen aan den Rijn
Periode: 2021 - heden

Sport en recreatie, Onderwijs

Proactief ontzorgen van Gemeente Alphen aan den Rijn

Voor de Gemeente Alphen aan den Rijn verzorgen wij voor circa 45 locaties het technisch beheer en onderhoud, de inspecties en het opstellen van de meerjaren onderhoudsplanningen (MJOP’s). Voorbeelden van locaties zijn sportcomplexen, sporthallen, scholen en nog veel meer. Wij zorgen tevens voor het toezicht op de onderhoudswerkzaamheden (preventief en projectmatig) die voortvloeien uit de door ons opgestelde MJOP’s. Bij deze werkzaamheden wordt ook rekening gehouden met de optimalisatie van duurzaamheid.

Klantvraag

‘Verantwoord omgaan met wat je bezit’ moet het uitgangspunt van de dienstverlening zijn. Een gedegen kennis van techniek en regelgeving is hierbij cruciaal. Het waarborgen van het gewenste instandhoudingsniveau, met aandacht voor duurzaamheid van de accommodaties van de gemeente moet daarbij het uitgangspunt zijn en blijven. 

Uitvoering

ExploitatiePartners hanteert een proactief beleid op het gebied van duurzaamheid binnen de Gemeente Alphen aan den Rijn. Naast het organiseren van de servicedesk, storingsdienst en de MJOP’s, geven wij proactief advies over de optimalisatie van het gebouwbeheer en de mogelijkheden tot verduurzaming. Bijvoorbeeld: voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een sporthal, kijkt ExploitatiePartners ook naar de bouwkundige staat van het dak en adviseren wij om het onderhoud van het dak naar voren te halen, voordat de zonnepanelen geplaatst worden.

Vervolg

Aankomende jaren zullen de experts van ExploitatiePartners de gemeente begeleiden in de uitvoering van de opgestelde MJOP’s. Dit door concreet en passend advies te geven voor de huidige en toekomstige doelstellingen van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Daarnaast zorgen wij voor de controle op het dagelijks technische onderhoud op de verschillende locaties. Hierdoor komen wij nog regelmatig in contact met zowel de gebruikers, de leveranciers en natuurlijk de klant Gemeente Alphen aan den Rijn. Wij zullen er alles aan doen deze samenwerking nog jaren succesvol voort te zetten

Ook geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van onderhoudsmanagement, laat het ons dan weten en we lichten het graag aan u toe!

Geleverde diensten

Technisch onderhoud

Verduurzaming

Opstellen MJOP's

Stijn Wissink

Neem contact op

“Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in Exploitatie Partners de duurzame, proactieve partner gevonden welke hen dagelijks ontzorgt en meedenkt naar de toekomst.”

Stijn Wissink

Resultaten

Ontzorgen van klant

Inzicht in technisch onderhoud

Meerjarig onderhoudsplan